Nieuws

Copyright by Honden kapsalon Sebastian Tel: 0475/461850

 

D'ierdstraat 14

3600 Genk

 

Tel: 0475/461850

Wij werken alleen op afspraak

 

Nieuw bij ons te koop:

 

 

Nu bij ons verkrijgbaar exclusieve strikjes te bevestigen met een elastiekje. We verwachten nog meer kleuren en modellen, ook met een speldje.

 

Voor maar € 2.95 p/st. en 2 voor € 5.-

 

 

 

Wist u dat.. wij ook konijnen en Cavia's doen?

 

Vele konijnen (en cavia) eigenaren hebben het moeilijk om deze vachten te onderhouden. Sebastian heeft jaren konijnen en cavia's gehad en met deze ervaring helpt hij jullie graag met het uitborstelen. Wanneer de buik en de poep in de klit zit scheert hij dit weg. Ook de nagels worden geknipt. Aarzel niet te bellen voor info!

Bij hondenkapsalon Sebastian hebben we gekozen om te werken met oa. de hoogwaardige Pure Paws producten. Zo wassen we niet enkel om te reinigen.Om een voorbeeld te geven worden honden met een gevoelige huid gewassen met de haver & aloe vera lijn en beschadigde vachten met de reconstructing lijn. De honden ruiken tevens met eender welke lijn heerlijk en voelen zacht aan. Ook worden de producten die we in het salon gebruiken bij ons verkocht. Zoekt u dus bijvoorbeeld een spray om jou hond makkelijker te borstelen dan kan u bij ons terecht.

 

 

Knip Nieuws vanuit Luik - Golden Groomer:

 

Het was dit weekend de Golden Groomer wedstrijd in Luik. De resultaten waren goed, zo haalde ik de 1ste plaats in de open klasse met het trimmen van een Ierse terrier.

En nog een 1ste plaats ik d kampioensklasse met het knippen van mijn dwergpoedel Lewis. Jullie kunnen de volgende keer als jullie in het salon komen de bekers en diploma's bewonderen!