Prijzen

Copyright by Honden kapsalon Sebastian Tel: 0475/461850

 

D'ierdstraat 14

3600 Genk

 

Tel: 0475/461850

Wij werken alleen op afspraak

 

 

 

 

 

 

Wij werken met een uurprijs van +/- 30 euro

 

(Een standaard trimbeurt is inclusief nagelsknippen, oren zuiver maken, wassen en drogen)

 

Nagels

 

Het is erg belangerijk de nagels op regelmatige basis te controloren, wanneer deze te lang doorgroeien gaat de hond verkeerd en ongemakkelijk lopen. In erge gevallen groeien de nagels helemaal rond door tot in het kussentje, dit is uiterst pijnlijk en kan heel makkelijk voorkomen worden. U kan bij ons ook terecht voor enkel het knippen van de nagels, bel ons gerust en u kan bijna altijd dezelfde dag nog terecht.

 

Kleine hond: € 5.-

Middelgrote hond: € 7,5.-

Grote hond: € 10,-

 

 

Klitten

 

Wanneer een hond binnenkomt met klitten zullen wij deze op een verantwoorde manier proberen uit te borstelen. Echter vraagt dit tijd, voorzichtigheid en de juiste materialen en producten.

In sommige gevallen is de klitvorming zo erg dat het niet meer diervriendelijk is deze te ontklitten, wij zullen dan altijd in overleg met de eigenaar zoeken naar een andere oplossing.

 

Onklitten

 

€ 15,- / 30min.

 

 

Vlooien

 

Elke hond of kat kan vlooien oplopen, dit is geen schande en gebeurd bij de best verzorgde dieren. Echter moet er wel zo snel mogelijk wat aan gedaan worden.

Verwittig ons steeds op voorrand wanneer uw dier vlooien heeft, dan kunnen wij meteen tot behandeling overgaan bij aankomst in ons salon. De honden worden twee keer extra gewassen met vlooienshampoo. Wanneer u uw hond weer komt ophalen is deze verlost van de vlooien en geven wij nog informatie mee ivm. verdere behandeling.

 

Behandeling

 

Kleine hond: € 5,-

Middelgrote hond: € 10,-

Grote hond: € 15,-

 

 

 

Ook voor enkel was- en/of borstelbeurten kan u bij ons terecht.

 

Bel ons gerust voor meer info en de richtprijs voor uw hond.